Jakov Fak vas vabi, da skupaj z njim posadite nova drevesa

Jakov Fak

Jakov Fak, ki je naš najboljši biatlonec, je postal eden od desetih ambasadorjev okoljevarstvenega projekta Mednarodne biatlonske zveze (IBU) Biathlon Climate Challenge. V okviru tega bodo po svetu posadili 100.000 novih dreves.

Gre za trajnostni projekt Mednarodne biatlonske zveze, Jakov Fak pa v okviru tega vabi k zasaditvi dreves:  “Začel se je, IBU je naredil še en odličen projekt. Pridružite se moji ekipi “Jakov Fak” in mi pomagajte zasaditi čim več dreves.”  Ob tem pravi, da smo Slovenci športniki po duši in da bomo zagotovo pripomogli k ogromnemu številu na novo zasajenih dreves: “Pridružite se v akciji za podnebje in nam pomagajte posaditi 100.000 dreves! Sistem je preprost: 1. Prenesite aplikacijo Active Giving, 2. Ustvarite profil,  3. V meniju izberite ekipo “Jakov Fak” in vnesite kodo “JAKOVF”. 4. Bodite fizično aktivni in vaša vadba se bo spremenila v število novo zasajenih dreves. Bolj kot smo aktivni, več dreves lahko posadimo.”

🎯BIATHLON CLIMATE CHALLENGE🎯
Ladies & Gentlemen, let’s get ready to rumbleeeee🏃‍♂️🌍🙂 I’m happy to announce that I’m one…

Objavil/a Jakov Fak dne Sobota, 01. maj 2021

Projekt se je začel prvega maja, Jakov pa že izpostavlja, da so  njegovi ekipi v nekaj dneh poskrbeli že za zasaditev 1.540 novih dreves, skupno 37885 dreves v okviru celotnega IBU projekta. A danes je število novozasajenih dreves zagotovo že višje.

Oddaj komentar