Gregor Lorger bo še naprej branil vrata Rokometnega kluba Maribor Branik

Vratar RK Maribor Branik Gregor Lorger. Foto: Anamarija Valentina Dajnko

Klubsko vodstvo Rokometnega kluba Maribor Branik aktivno sestavlja ekipo za sezono 2021/2022. Po podaljšanju pogodbe s kapetanom Tadejem Sokom, je pogodbo podaljšal še nekdanji reprezentančni vratar Gregor Lorger.

Klubsko vodstvo zavzeto sestavlja ekipo za sezono 2021/2022 in se dogovarja za podaljšanje pogodb z igralci. Tako je vratar Gregor Lorger podpisal podaljšanje pogodbe in bo tudi v prihodnje branil vijoličasta vrata. Nekdanji slovenski reprezentant se je v dvorano Tabor preselil pred začetkom te sezone in takoj dokazal, da bo zaradi kvalitete in izkušenj pomembna pridobitev za mlado zasedbo Maribora.

Vodstvo se je z 205 centimetrov visokim vratarjem, ki je v tej sezoni Lige NLB na 10 tekmah ob 30-odstotni uspešnosti zaustavil 63 strelov, dogovorilo za enoletno podaljšanje pogodbe.

Lorger je pred lanskim povratkom v domačo ligo, številna leta igral v tujini (Španija, Nemčija, Katar, Madžarska in Hrvaška), kjer je nabral neprecenljive izkušnje.

Gregor Lorger, RK Maribor Branik, ob podaljšanju pogodbe pravi: »Vesel sem, da ostajam v Mariboru. Zadovoljstvo ob podaljšanju pogodbe je obojestransko, kar je tudi odtehtalo odločitev o podaljšanju. S polovico sezone v Mariboru sem zadovoljen, tudi v klubu pa so bili zadovoljni z menoj, zato smo se na hitro dogovorili za enoletno podaljšanje pogodbe.«

Oddaj komentar