FOTO: Zakulisje zabave košarkarjev, ki jo je organiziral Dončić

FOTO: Instagram

Včeraj zvečer je v Ljubljani potekal sprejem slovenskih olimpijcev. Na Kongresnem trgu ni bilo slovenskih košarkarjev, saj so iz Košarkarske zveze sporočili, da so le-ti utrujeni in bodo ta čas izkoristili za počitek in čas z najbližjimi.

Je pa reprezentante in njihove družine prav včeraj zvečer Luka Dončić, po tem ko je podpisal stomilijonsko pogodbo z Dallas gostil na dvorcu Zemono. Kot lahko vidimo po utrinkih zabave, ki krožijo po družbenih omrežjih so se več kot zabavali. Vse je bilo urejeno v podrobnostih košarke, celo sladice. Zbrane pa je zabavala Severina, ki so se ji očitno na odru pridružili tudi gostje.

Severina, ognjemet in zabava do zgodnjih jutranjih ur … 

Luka Dončić je ob podpisu nove megalomanske pogodbe je tako prav za torek zvečer v vipavskem dvorcu pripravil zabavo, katere glavna zvezda je bila hrvaška pevka Severina, nanjo pa so bili vabljeni tudi vsi člani ekipe in bližnji, očitno pa pri stroških zabave ni preveč varčeval, na koncu jih je pričakal celo ognjemet. Sam na družbenih omrežjih ni objavil niti enega utrinka zabave, so pa partnerke košarkašev bile pri tem bolj radodarne in so s širšo javnostjo delile nekaj fotografij, večinoma na “zgodbah”, ki po pretečenih 24 urah izginejo.

Oddaj komentar