FOTO: Veganska večerja za vse generacije

Vir: KMŠ

V pisarni Kluba študentov Maribor, so na tradicionalni torkov večer, prvič priredil kulinarični dogodek “Veganska večerja.”

Projekt je nastal pod okriljem Kluba mariborskih študentov, v goste pa je prišla Manja Komar, glavna akterka in šefica kuhinje.
“Odziv mariborske publike je presegel vsa pričakovanja. Zaradi velikosti prostora in želje po čim boljši kvaliteti izvedbe, je bilo na razpolago le 15 prostih mest. Večernji Facebook dogodek je dosegel več kot 16.000 ljudi, zato so bila vsa prosta mesta zasedena že v prvih urah objave dogodka. Skupaj se jih je prijavilo več kot 100,” je sporočila Pika Cvikl iz KMŠ.
Skupina udeležencev je bila zelo pestra, saj so jo sestavljali mladi in malce starejši posamezniki z različnimi prehranjevalnimi navadami. Meni pa je bil zgrajen iz jedi, ki so navduševale tako vegane kot vsejede.
“V naših prostorih se je razvil izredno prijeten ambient in vsi prisotni so skupaj ustvarili vzdušje svobodnega izražanja. Skozi večer se je tako razvila ne malo katera debata, na temo zdravega, med drugim tudi veganskega načina življenja,” je še dodala.

Oddaj komentar