FOTO: Ste videli, kako prikupno Lev Roglič navija za svojega očeta Primoža Rogliča?

Primož Roglič s sinom Levom. Vir: Twitter, Team Jumbo Visma cyclin

Lev Roglič je prikupen sinček kolesarskega šampiona Primoža Rogliča. Ekipa Jumbo Visma, katere član je Primož, je že nekajkrat objavila posnetke in slike njegovega sina, ki je ukradel srca mnogih navijačev.

Tako so na Twitterju objavili kratek posnetek Rogličeve družine, ki so ga poimenovali kar “The best motivation”, Najboljša motivacija. V njem je seveda mali Lev Roglič v naročju svojega očeta.

In ker Primož nosi vodilno rdečo majico, so se pri ekipi spomnili, da je rdeča barva tudi srčna vez med očetom in sinom.

Da so opazili prikupnega fantiča in povezanost družine, pa kažejo tudi drugi uporabniki Twitterja

Sicer pa je Primoževo rdečo majico izpostavil tudi portal SLOfit ali Športnovzgojni karton, ki je na spletu oziroma družbenem omrežju Facebooku objavil pobudo, da bi se oblekli v rdeče majice in se tako poklonili Primožu Rogliču in njegovi enkratni letošnji sezoni.

“OBLEČI RDEČO MAJICO! 🧍‍♂️ Veš tisto – najljubšo? V kateri se počutiš res šampionsko? Vrhunsko? Potem pa v njej naredi še vrhunsko fotko 🤳 ter jo na svoji FB strani objavi s ključnikom #rdecamajica ter se tako skupaj z nami pokloni našemu kolesarskemu zvezdniku Primožu Rogliču za neverjetno šampionsko leto,” so zapisali na Facebooku.

SLOfit ali Športnovzgojni karton je nacionalni sistem spremljave telesnega in gibalnega razvoja otrok in mladine v Republiki Sloveniji.

Oddaj komentar