FOTO: Sta zaseženi kolesi ali posamezni deli teh koles vaši?

Najdeno kolo giant. Vir: PU Maribor

Policisti PP Maribor II so 9. novembra 2021, na Ciril Metodovi ulici v Mariboru našli dve kolesi, ki sta bili zaklenjeni skupaj. Eno od njiju ima zbrušene številke okvirja.

Policisti sumijo, da kolesi izvirata iz kaznivega dejanja in da sta predelani na način, da so na kolesih zamenjani deli koles, in sicer kolesa, pedala in ostali predmeti, zato, da bi ju oškodovanci težje prepoznali.

Opisa najdenih koles

Moško gorsko kolo Giant, tip Stance, modre barve, na katerem je spredaj nameščena pnevmatika z napisom MAXXIS ASSEGAI, velikosti 29 col, zadaj pa pnevmatika z napisom BARZO VITTORIA, velikosti 29 col. Kolo ima spredaj in zadaj disk zavore z napisom Shimano, in 12 prestav Shimano. Spredaj ima kolo viličasto vzmetenje, na sredini okvirja pa enojno vzmetenje. Na krmilu ima nameščeno manjšo luč, na okvirju pa ima še beli nosilec za bidon z napisom Zefal.

Najdeno moško kolo giant. VIr: PU Maribor

Žensko gorsko kolo znamke Scott, tip Active, zelene barve, 24 prestav Shimano, spredaj in zadaj nameščeni pnevmatiki z napisom Maxxis Forekaster, velikosti 29 col, spredaj in zadaj ima kolo zavorne diske, sedež ima napis Mach, torbica pod sedežem pa ima napis Longus.

Najdeno žensko kolo scott. Vir: PU Maribor

Vse, ki bi opisani kolesi ali dele opisanih koles prepoznali kot svoje, policija poziva, da se zglasijo na Policijski postaji Maribor II ali jih pokliče na telefonsko številko (02) 429 26 00.

Najdeno žensko kolo scott. Vir: PU Maribor

Oddaj komentar