Elektro Maribor zaposluje, iščejo izkušene delavce

Elektro Maribor

Elektro Maribor je objavil razpis za delovno mesto “VODJA GRADENJ ZAHTEVNIH OBJEKTOV (m/ž) – 2 kandidata.”

Pogoji za zasedbo delovnega mesta so strokovna izobrazba VI/1. ali višja, smer elektro. zahtevana so tudi funkcionalna znanja: Strokovni izpit po ZGO (pooblastilo IZS po ZGO), vozniški izpit B kategorije, osnovno znanje računalništva, ter zahtevane delovne izkušnje: 48 mesecev vodenja gradenj.

Opis delovnega mesta:

Naloge in vrste dela so načrtovanje, organiziranje, usklajevanje in kontroliranje dela, organiziranje in koordinacija vseh del na gradbišču, vodenje projektov, pripravljanje ponudb, sodelovanje pri pripravi pogodb, sodelovanje pri izdelavi terminskih planov, izdelovanje analiz in pripravljanje poročil, opravljanje drugih nalog po navodilih nadrejenega.

Poskusna doba pol leta

Delovno razmerje se sklepa za nedoločen čas, s poskusno dobo 6 mesecev. Kandidati naj vloge, obvezno s potrdili o izpolnjevanju pogojev za zasedbo delovnega mesta ter morebitnimi dodatnimi usposobljenostmi, pošljejo v času razpisa in sicer najkasneje do vključno 23.12.2020 na naslov Elektro Maribor d.d., Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor, Področje skupnih strokovnih služb – Kadrovska služba, s pripisom »Razpis za prosto delovno mesto Vodja gradenj zahtevnih objektov«. Vlog prispelih po razpisanem roku ne bodo upoštevali.

Oddaj komentar