Dolgoletni član NK Maribora končal svojo nogometno kariero

FOTO: NK Maribor/Facebook

Mitja Viler je kariero nogometaša začel in jo tudi zaključil v Kopru. Ob številnih klubskih uspehih, individualnih dosežkih in zavidljivi karieri so na to v klubu ponosni. V rumeno-modrem dresu je zbral kar 168 nastopov in bil del ekipe, ki je leta 2010 osvojila naslov državnega prvaka.

Sicer pa je bil Viler deset sezon in pol član Maribora, z njim osvojil sedem naslovov slovenskega prvaka, dvakrat igral v skupinskem delu lige prvakov in trikrat v evropski ligi, dvakrat je oblekel tudi dres slovenske reprezentance. Pred lansko zimo se je vrnil v matični klub.

Ostaja v nogometu – v pisani za odnose z javnostjo

Priljubljeni »Rulo« ostaja v koprskem šem klubu, kjer bo okrepil ekipo za odnose z javnostjo, deloval bo na področju, ki ga je od nekdaj zanimalo. Mitja Viler je za klubsko spletno stran ob nastopu nove funkcije povedal: »Klubu se zahvaljujem za ves prispevek, ki je pripomogel moji nogometni karieri in v veselje mi je, da sem svojo pot zaključil tukaj, kjer sem jo tudi začel. Veselim se nove vloge in verjamem, da bomo še naprej uspešno sodelovali.«

 

Oddaj komentar