Divjal saj je dojenček potreboval nujno pomoč, na avtocesti pa z njim tekmovali in ga ovirali

FOTO: Pixabay.com

Gasilci PGD Radvanje so na svojem Facebook profilu zapisali zgodbo, ki se jim je zgodila včeraj. Namreč prejeli so zahvalo osebe, ki so jim pomagali na avtocesti.

“Včeraj se je nekaj naših članov odpravilo na Gorenjsko. Med potjo jih je ustavila oseba, ki je nujno potrebovala prevoz otroka v UKC Ljubljana. Za svojo pomoč drugi osebi smo danes prejeli prav posebno zahvalo. Upamo da oseba, katera je imela željo po tekmovanju na avtocesti, se zamisli za svoja dejanja. Spodaj prilagamo zahvalo katero smo prejeli od očeta,” so zapisali pri PGD Radvanje.

“NAJLEPSE bi se zahvalil Vasi ekipi, ker slo se je za 9-mesecnega Luko, ki je dobil hudo reakcijo (ne vejo se tocno vzroka) + otekanje telesa + vrocino in smo nujno morali prit do bolnice. Potem se je pa na cesti znasel en voznik z golfom, ki je verjetno mislil da ga hocem prehitet za igro in me ni pustil naprej. Vzporedno se je peljal dlje casa na prehitevalnem pasu z vozilom na voznem pasu in nisem mogel ne po levi ne po desni mimo. Ni se odzival niti na hupanje. Skratka brez Vaše ekipe bi bilo zelo tezko. Luka je dobil infuzijo in sta z mamo ostala v bolnici, ampak se stanje izboljsuje. Tako da RES NAJLEPSA HVALA ZA POMOČ.” (nelektorirano)

Mariborski gasilci so zapisali, da tudi sami želijo Luki čimprejšnje okrevanje, da se bo lahko čim prej vrnil v svoje domače okolje.

Oddaj komentar