Danes nas čaka pretežno oblačen in vetroven dan

Danes bo pretežno oblačno, predvsem na zahodu in jugu bodo občasne padavine. Jutri bo delno jasno z jutranjo meglo. Popoldne se bo pooblačilo.

Danes bo pretežno oblačno. Dopoldne bo občasno deževalo na zahodu, popoldne pa tudi drugod, manj verjetno v severni in severovzhodni Sloveniji. Pihal bo zmeren jugozahodni veter, ki bo zvečer slabel. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 7, ob morju in v vzhodnih krajih do 10 °C, so zapisali na spletni strani Agencije za okolje RS.

Jutri dopoldne bo delno jasno, zjutraj bo po nižinah megla. Sredi dneva in popoldne se bo od zahoda pooblačilo, ponekod bo spet zapihal jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo v zatišnih legah severne Slovenije od -7 do -3, drugod od -2 do 1, najvišje dnevne od -1 do 6, ob morju in v vzhodnih krajih do 11 °C.

Obeti

Jutri zvečer in v noči na nedeljo bo občasno deževalo, meja sneženja se bo postopno spustila pod 600 m nadmorske višine. V nedeljo bo oblačno, občasno bo snežilo, po nižinah Primorske pa rahlo deževalo. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja. V ponedeljek kaže na pretežno oblačno in suho vreme.

Oddaj komentar