Člani AFS Študent bodo zaigrali pred domovi upokojencev

Nastop AFS KUD Študent. Foto JSKD

Člani AFS Študent bodo v četrtek, 16. aprila 2020, zaigrali pred mariborskimi domovi upokojencev, saj bi radi starostnikom, ki morajo biti zaradi izolacije zdaj v domovih in brez obiskov, vsaj malo polepšali dan.

“Smo v obdobju, ko zaradi izrednih razmer širše javnosti ne moremo razveseljevati s slovenskimi ljudskimi plesi in kulturno dediščino. Med karanteno smo ustvarili karantenski video,” so zapisali v sporočilu za javnost in dodali, da so se, ker so nemirnega duha in bi radi polepšali dneve v izolaciji, odločili, da se z ekipo glasbenikov odpravijo pred domove upokojencev.

Najbolj ranljivim skupinam namreč želijo polepšati dan in pričarati nasmeh na obraz, da vsaj za nekaj trenutkov pozabijo na vse skrbi in težave. Zaradi tega bodo v četrtek, 16. aprila 2020, na treh lokacijah, nastopili pred domovi za starostnike. Najprej bodo na Taboru pred enoto Doma upokojencev Danice Vogrinec Maribor ob 9.30, nato bodo odšli na Pobrežje na sedež Doma upokojencev Danice Vogrinec Maribor, ob 13. uri pa bo sledil še nastop pred Domom pod gorco.

Oddaj komentar