Brutalne zgodbe, nasprotnike celo predelali v čevapčiče: V klanu tudi Mariborčani?

FOTO: pixabay.si

Kot je poročal Večer je Slovenska policija aretirala več članov slovenskega dela mednarodne kriminalne združbe, imenovane Kavački klan. 

Žrtve mučili

Klan je trgoval z drogo, orožjem, znano je tudi, da se za vsem tem skrivajo brutalne zgodbe, nasprotnike so celo predelali v čevapčiče. Kot poroča portal 24ur.com so žrtve mučili, jim rezali dele telesa, nato pa predelali v čevapčiče, ki naj bi jih šef klana celo zaužil.

Hišne preiskave tudi na območju PU Maribor

Slovenska policija je opravila 23 hišnih preiskav in po poročanju Večera, aretirala okoli 60 osumljenih. Hišne preiskave so bile izvedene na več delih Slovenije, tudi na območju Policijske uprave Maribor. Slovenska mreža naj bi delovala od leta 2018.

Šest oseb za zapahi

Večer še poroča, da se bo večina ovadenih smela braniti s prostosti. Šest oseb, ki naj bi bili blizu klana, pa je za zapahi. Policija zaradi teka preiskave, podrobnosti, kaj so našli v hišnih preiskavah, ne razkriva. Po po neuradnih informacijah Večera naj bi slovenska izpostava razvpitega klana iz Nizozemske in Španije tedensko vozila po več kilogramov različnih drog.

Oddaj komentar