Vijol’čna bajta se seli iz Barvarske ulice

Vijol'čna Bajta

Vijol’čna Bajta po petih letih zapira svoja vrata v Barvarski ulici 3. Prvo uradno klubsko trgovino z navijaškimi rekviziti v Mariboru in Sloveniji, so v klubu NK Maribor odprli ob 50-letnici kluba.

Iz NK Maribora so zdaj sporočili, da bodo Vijol’čno Bajto preselili, s tem pa zaključili eno poglavje, da bi se drugo začelo.

Na enem mestu smo zbrali razširjeno kolekcijo izdelkov za ženske, moške in najmlajše. Za vse vijol’čne generacije. Kot ustavljene prizore v ozki ulici pomnimo dolge vrste za vstopnice ob spektakularnih tekmah, mnogi pa smo tukaj našli ali dobili nepozabna vijol’čna darila ob prazničnem času,” tako so zapisali na spletni strani NK Maribor.

Vijol'čna Bajta
Vijol’čna Bajta; FOTO: odpiralnicasi.com;

Ponudbo v trgovini so še povečali in tako presegli številko 350, tako da je Vijol’čna Bajta ob stadionu Ljudski vrt, postala tradicionalno zbirališče vseh, ki jim je pri srcu vijoličasta barva.

Od danes, 1.12.2016, bodo artikli z vstopnicami za sobotno (3.12.2016), zadnjo tekmo v Ljudskem vrtu proti Rudarju na voljo v trgovini v Mercator centru in v Vijol’čni Bajtici na Trgu Leona Štuklja, kmalu pa bodo trgovino odprli še na treh mestih.

V prihodnjem tednu tako odpirajo novo trgovino v centru mesta, na boljši, bistveno primernejši lokaciji, so zapisali v klubu. Kdaj in kje se bo to zgodilo, pa bodo še pravočasno obvestili.

Oddaj komentar