Z “vijol’čno” aplikacijo do več ugodnosti

NK Maribor in družba Mastercard po uspešnem letu sodelovanja z iniciativo #ŽogaZbližuje in projektom »Družini prijazen stadion« nadaljujeta skupno zgodbo še z novo uradno mobilno aplikacijo NK Maribor. S tem vam bo na voljo dostop do ekskluzivnih klubskih vsebin in mnoge ugodnosti pri nakupih na stadionu ter v Vijol’čni bajti.

Z aplikacijo je na voljo dostop do ekskluzivnih klubskih vsebin in mnoge ugodnosti pri nakupih na stadionu ter v Vijol’čni bajti. Nakup vstopnice ali klubskih artiklov iz domačega naslonjača še nikoli ni bil preprostejši, ob tem pa je z aplikacijo NK Maribor zamudno in neprijetno čakanje na pijačo in hrano v vrsti v Ljudskem vrtu preteklost. Ob naročilu v aplikaciji in s plačilom s kartico so neprecenljivi trenutki tekme zagotovljeni: naročeni izdelki vas bodo čakali na posebej označenem točilnem pultu. Novost bo mogoče preizkusiti že na naslednji tekmi, v sredo, 25. 9., ko ob 20.15 v Ljudskem vrtu v 11. prvenstvenem krogu gostimo velenjski Rudar.


Direktor NK Maribor Bojan Ban je ob uvedbi novosti dejal, da je sicer prestopni rok končan a s posebnim zadovoljstvom predstavljajo novo vijol’čno okrepitev. “Prvi v različnih pogledih, vodilo NK Maribor, ki se ne ustavlja pri nenehnem procesu nadaljnjega razvoja blagovne znamke, ima novo potrditev. Storjen je korak naprej še na enem področju, z naslednjo novostjo ob novem projektu v sodelovanju z Mastercard – z novo uradno aplikacijo NK Maribor. Navijačem odslej omogočamo povezavo s klubom še nekoliko drugače: z dostopom do ekskluzivnih klubskih vsebin v vsakem trenutku in še z večjim udobjem ob spremljanju tekem v Ljudskem vrtu. Z novo aplikacijo NK Maribor in Mastercard lahko naročilo in plačilo željene hrane ter pijače izvedete brez čakanja v vrsti, kar s svojega sedeža na tribuni! Z doživetjem tekme nekoliko drugače: ob naročilu s sedeža in ob prejemu obvestila o prevzemu v baru s hrano in pijačo na najbližjem delu tribune,” je povedal.

Vijol’čno okrepitev je pozdravil tudi Aleš Petejan, vodja marketinga pri družbi Mastercard Slovenija. “Naše skupno partnerstvo z nogometnim klubom Maribor smo vsekakor postavili na povsem novo raven z iniciativo #ŽogaZbližuje in projektom »Družini prijazen stadion«, kjer družinam omogočamo prijazno vzdušje in neprecenljivo doživetje ob ogledih tekem. Nova aplikacija to zgodbo še dodatno krepi, Mastercard pa tako utrjuje svojo vlogo tehnološkega partnerja NK Maribor,” je povedal.

Aplikacijo sta Mastercard in NK Maribor zasnovala v partnerstvu s podjetjem Inova IT, direktor Simon Jurič, pa je ob tem povedal: “Inova IT z izrednim zadovoljstvom in ponosom predstavlja svoj najnovejši izdelek, in sicer inovativno mobilno aplikacijo NK Maribor, izvedeno v sodelovanju s podjetjem Mastercard, ki bo lokalnega partnerja NK Maribor postavila tudi na prvo mesto v digitalnem svetu,” je dodal.

Aplikacijo NK Maribor, s katero je NK Maribor postal prvi slovenski klub, ki omogoča plačevanje preko aplikacije, lahko prenesete s spletne strani www.nkmaribor.com/app, spletnih trgovin App Store in Google Play ali pa s QR-kodo ter že takoj preizkusite vse ugodnosti.

Novo aplikacijo si lahko naložiš tudi tukaj.

Oddaj komentar