V Mariboru konec za številne gostilne, v prodaji tudi zelo uspešne

Že pred koronavirusom za mnoge gostince niso bili lahki časi. Po tem, ko so bili primorani zapreti svoja vrata, so se nekateri znašli v ogromnih stiskah. Preverili smo, katere gostilne so trenutno v Mariboru naprodaj. Žal je med njimi veliko takšnih z več desetletno tradicijo. 

Kavarna Picasso za 850.000 evrov

V mestu, v Koroških vratih, je naprodaj poslovni objekt z dolgoletno tradicijo. V pritličju je večja kavarna in zimski vrt, v mansardi sta prostorna restavracija z visokim stropom in kuhinja, v kleti je rustikalno urejena pivnica.

FOTO: Century21

Zemljišče je veliko 318 m2. Stavba ima po podatkih cenitvenega poročila 682,37 m2 uporabne površine, je zapisano v oglasi na Bolhi. Prodaja ga agencija Century21. Cena? 850.000 evrov. Več TUKAJ.

Pizzerija Morico za 300 tisočakov

V Melju je naprodaj Pizzerija Morico. Gostinski lokal, velik 350 kvadratnih metrov se
prodaja z vso opremo in veliko pomožnih prostorov.

FOTO: nepremicnine.net

Predstavlja velik potencial za organizacijo raznih poslovnih in drugih družabnih dogodkov in potencial za dnevne obiskovalce, kakor tudi za tranzitne turiste, ki potujejo mimo,” so zapisali na portalu nepremicnine.net. Zanj bo potrebno odšteti 300.000 evrov.

Gostišče Kužner

Prodaja se tudi gostišče s prenočišči z 22 letno tradicijo. Nad gostiščem so še 4 popolnoma opremljene sobe, ki so takoj pripravljene sprejeti goste.

FOTO: Galea nepremičnine
FOTO: Galea nepremičnine

Gostinski lokal brez sob je možno tudi najeti za daljši čas. Objekt prodaja Galea nepremičnine. Naprodaj je za 900.000 evrov. Več informacij najdete TUKAJ.

Čajnica v centru mesta

V centru mesta se prodaja lokal, prav tako z utečeno tradicijo. Ponudba je osredotočena na pripravo najbolj kvalitetnih in raznovrstnih čajev in prodajo čajev v prodajalni, ki je del čajnice, in kjer je v ponudbi tudi raznovrstni čajni pribor in porcelan, zapišejo v agenciji Gral Real, ki prodaja nepremičnino.

FOTO: Gral Real

Zanjo boste odšteli 420.000 evrov. Oglas najdete TUKAJ.

Macho na Pobrežju

Na Pobrežju se prodaja gostinski lokal s 30 letno tradicijo. Zajema 72.2 kvadratnih metrov.
Je popolnoma obnovljen, pred njim je lokal v velikosti 100 kvadratnih metrov.

FOTO: Century 21

Gre za gostinski lokal Macho. Na voljo je za 125.000 evrov. Več pa TUKAJ.

Ribji bistro naprodaj za 250.000 evrov

V Novi vasi prodajo gostinski lokal z več kot 30 letno tradicijo. Naprodaj je za 250.000 evrov.

FOTO: Remax

Gre za Ribji bistro, ki se razprostira na  240 kvadratnih metrih. Oglas najdete TUKAJ.

Lokal na glavni železniški v Mariboru

Prodaja se tudi gostinski lokal s prehrano na glavni železniški postaji v Mariboru.
Razprostira se na 80 kvadratnih metrih.

FOTO: Nepremičnine Ptuj

Zanj je potrebno odšteti 60.000 evrov. Na nepremicnine.net zapišejo, da je lokal v obratovanju in se zanj plačuje najemnina Slovenskim Železnicam 350 EUR/mesec.
Več informacij TUKAJ.

Lokal na Žitni ulici

Na Žitni ulici v Mariboru se prodaja gostinski lokal v izmeri 74,08 kvadrantnih metrov. Lokal je delujoč, uporabno dovoljenje je od 6.00 do 23.00, v uporabi kot gostinski lokal, vendar je z preureditvijo možna tudi drugačna dejavnost, zapiše v oglasu nepremičninska agencija Moj domek.

FOTO: Moj domek

Prodaja se za 195.000 evrov. Celoten oglas najdete TUKAJ.

Oddaj komentar