V Bresternici uspel “kresni večer”

V Bresternici pri Mariboru so letos prvič organizirali večjo prireditev na predvečer delavskega praznika. Najprej so tradicionalno postavili majsko drevo, nato pa se je dolgo v noč nadaljevala zabava z Ansamblom Saša Avsenika. Obiskovalci so prireditveni šotor za 2000 ljudi napolnili do polnega in se zabavali še dolgo v noč.

Obiskovalci so bili nad dogodkom navdušeni, saj v Mariboru organiziranega kresovanja tudi letos ni bilo in tako so lahko prišli na račun vsi željni zabave na kresni večer.

Kot je nam je povedala organizatorka Blanka Nerat je bila nad obiskom presenečena in zelo zadovoljna. “V zadnjih tednih je bilo veliko vloženega napora, pri organizaciji mi je pomagala družina in Krajevna skupnost Bresternica-Gaj, posebej bi se zahvalila gospe Marjetki Hauptman iz krajevne skupnosti Bresternica-Gaj,” nam je povedala Neratova.
Med obiskovalci je bilo možno kljub slabemu vremenu zaslediti dobro voljo in pozitivno energijo. Neratova pa je dokazala, da lahko z veliko pozitivne energije uspe tudi dogodek v slabem vremenu.

Foto: Facebook

Oddaj komentar