Tedenske delavnice v ZPM znova odpirajo vrata

Foto: ZPM

Redne popoldanske Ustvarjalne delavnice Zveze prijateljev mladine Maribor (ZPM) ponovno odpirajo vrata. Otroci in mladi lahko v domu ustvarjalnosti mladih Maribor ustvarjajo vsak delovni dan med 15. in 19. uro. 

Pričeli smo tudi z delavnicami v okviru letošnjih dejavnosti Večgeneracijskega centra Štajerska. Začetni tečaj nemščine za starejše v Medgeneracijskem centru Šentilj je že v polnem teku, do konca meseca pa se bodo zvrstile tudi tri delavnice Naravne kozmetike – mazila za odrasle,” so sporočili iz ZPM.

Prva, ki je že polno zasedena je bila včeraj v DUM Maribor, delavnica v Lenartu pa bo namenjena brezposelnim iz lokalnega okolja. Je pa nekaj prostih mest že v Miklavžu na Dravskem polju, v KUD Zvonke Antoličič, v četrtek, 24. januarja ob 10. uri.

Izmenjevalnica oblačil

V ZPM za januar napovedujejo še prvi letošnji CUNJAMI – izmenjevalnico oblačil za mlade, ki bo v torek, 29. januarja med 17. in 19. uro. Letos se jih bo zvrstilo osem, premljale pa jih bodo delavnice šivanja v Nino Rozino, v ospredju pa bo seveda predelava in ponovna uporaba starih oblačil.

Oddaj komentar