ŠTP organizira program podjetniškega usposabljanja SmartMeUp

Vir: pixabay.com Slika je simbolična

Štajerski Tehnološki Park (ŠTP) organizira program usposabljanja SmartMeUp, ki je namenjen mladim, ambicioznim, kreativnim udeležencem odprtih misli, ssrednješolsko ali višješolsko izobrazbo in željo obogatiti svoje znanje ter podjetniške veščine. V okviru programa bo ŠTP, ob strokovni podpori izkušenih mentorjev, pomagal udeležencem na poti od podjetniške ideje do uspeha.

Program vključuje:
• Modularna podjetniška usposabljanja SmartMeUp,
• Tekmovanje nosilcev podjetniških idej na državnem in mednarodnem nivoju,
• Denarno nagrado in / ali poslovno podporo za prve tri nagrajence,
• Priložnosti za spoznavanje inovativnega podjetniškega razmišljanja in ustvarjanja, druženja in izmenjave informacij z deležniki iz Slovenije in mednarodnega okolja ter še veliko več.
Program SmartMeUp bo potekal v obdobju med oktobrom 2020 in marcem 2021. Za več informacij in k prijavi v program SmartMeUp vabimo zainteresirane deležnike k ogledu spletne strani.
Prijave v program SmartMeUp so odprte do 15. septembra 2020.

Program SmartMeUp poteka v okviru projekta eNEET Rural, ki se osredotoča na inovativnost in uporabo tehnologij v kmetijstvu, z namenom oblikovanja zbirke orodij, namenjenih mladim, ki niso več vključeni v izobraževanje in ne delajo ali se usposabljajo za delo. Projekt odpravlja pomanjkanje veščin pri populaciji mladih prebivalcev podeželja, spodbuja njihovo podjetniško žilico in povečuje zaposlitvene možnosti na podeželju. Več informacij o projektu lahko najdete tukaj.

Oddaj komentar