Rober Golob napovedal delovni obisk v Mariboru, kaj je na njegovem urniku?

Predsednik vlade dr. Robert Golob bo v ponedeljek, 3. oktobra 2022, prišel na delovni obisk v Maribor.

Kot zapišejo v urniku predsednika vlade bo najprej obiskal Prvo gimnazijo Maribor. Premier se bo vpisal v spominsko knjigo gimnazije in nato sodeloval v pogovoru z dijaki. Med drugim bodo spregovorili o aktualnih razmerah v Evropi, energetski krizi in zelenem prehodu.

Obiskal bo Dravske elektrarne Maribor

Popoldne se bo predsednik vlade sestal z vodstvom Dravskih elektrarn Maribor, kjer bo pogovor med drugim tekel o načrtovanih investicijah podjetja, s poudarkom na obnovljivih virih energije. Premier si bo ogledal tudi Center vodenja Dravskih elektrarn Maribor.

Še vedno niso razkrili županskega kandidata

Kljub temu, da je predsednik vlade za našo televizijo ob prvem obisku Maribora junija letos, napovedal, da se bo letos še gotovo srečal z županom Maribora, Sašo Arsenovičem, njunega srečanja ni na urniku.

Zanimivo je tudi dejstvo, da stranka Gibanje Svoboda, katere predsednik je Robert Golob, še vedno ni naznanila, kdo bo njihov županski kandidat v Mariboru. Golob je sicer junija za našo televizijo zagotovil, da bo to znano že v začetku julija: “Tekom prve polovice julija bom spet na obisku in bomo o vsem javno spregovorili.”

Oddaj komentar