Pozor, večdnevna popolna zapora krožišča na Cesti proletarskih brigad

Zaradi izvajanja gradbenih del bo od 27. avgusta do predvidoma 29. avgusta 2021 popolnoma zaprto krožišče na Cesti proletarskih brigad pri TC Supernova Qlandia, so sporočili iz Marproma.

Zaradi tega bodo mestni avtobusi na linijah 3 Dobrava–Tezno–Gosposvetska rondo–Mlinska AP–Dobrava, 4 Limbuš–TC Qlandia, 12 Dobrava–Pobrežje–Mlinska AP–Gosposvetska rondo–Dobrava in 18 Pekre–Gosposvetska STŠ v omenjenem času vozili po spremenjeni trasi; obvoz za liniji 3 in 12 bo speljan po cesti Na Poljanah in po Engelsovi ulici, za linijo 4 pa bo potekal skozi Borovo vas.

V uporabi ne bodo določena avtobusna postajališča 

Med zaporo krožišča pri TC Supernova Qlandia na liniji 3 ne bodo v uporabi avtobusna postajališča Dravograjska in Dravograjska – Qlandia; na liniji 12 bodo izpadla postajališča Dravograjska – Poljane, Dravograjska in Prol. brigad – rondo; na liniji 18 ne bo v uporabi postajališče Prol. brigad – rondo in na liniji 4 postajališča Nova vas 2, Prol. brigad – vojašnica in Prol. brigad – rondo. “Kot nadomestna lahko uporabite vsa avtobusna postajališča, ki so na spremenjeni trasi. V času spremenjenega prometnega režima prosimo za razumevanje in strpnost,” še sporočajo iz Marproma.

Oddaj komentar