Po težkem porazu Mariborčane čaka nov zahteven tekmec

Reprezentančni premor je za nami, varovanci Siniše Markote pa so ga izkoristili predvsem za treninge in pripravo na nadaljevanje sezone. Prvi izziv vijoličastih je gostovanje pri MRD Dobova.

Tekma je na sporedu v soboto, 20. marca, ob 19. uri. Gre za pomembno gostovanje pri 9. ekipi lige NLB, ki ima pred RK Maribor Branik ob tekmi več točko prednosti.

Izgubili zadnje tri medsebojne ligaške tekme

Mariborčani imajo z Dobovo kar nekaj neporavnanih računov, saj so izgubili zadnje tri medsebojne ligaške tekme. Vijoličasti lahko samozavest gradijo na pripravljalni tekmi z istim nasprotnikom, ko so januarja prišli do zmage.

Trener Maribora Siniša Markota lahko v soboto računa na celotno ekipo, kar je po dolgotrajnih težavah s poškodbami pravo olajšanje.

Po težkem porazu se bodo morali hitro pobrati

Za napoved je tokrat poskrbel Matija Golik: “Po težkem porazu proti Loki je pred nami nova tekma proti zahtevnemu nasprotniku. Igramo v gosteh, a to nas ne moti. Vemo, kaj je naš cilj, kako moramo igrati v napadu in obrambi. Imeli smo teden dni premora in si napolnili baterije. Za tekmo smo dobro pripravljeni.”

Oddaj komentar