Na Festivalu Lent 2019: Dubioza Kolektiv in DJ Umek

Dubioza kolektiv; FOTO: Facebook Dubioza kolektiv

Festival Lent 2019 odkriva prva koščka mozaika nepozabnih doživetij: v Maribor prihajata Dubioza kolektiv in DJ Umek. Do Festivala Lent sicer ostaja še 113 dni. 

Kot so napovedali organizatorji letošnjega Festivala Lent, bo zagotovo nepozaben že prvi večer. 20. junija bodo na Trgu Leona Štuklja po nekaj letih ponovno pozdravili visokootansko atrakcijo Dubioza kolektiv. Bend, ustanovljen pred 16 leti v Bosni in Hercegovini, je osvojil odre in srca nekdanje skupne države, v zadnjih letih pa navdušil tudi občinstva velikih svetovnih festivalov in odrov.

FOTO: Instagram Festival Lent

28. junija, na predzadnji festivalski večer bodo premierno gostili prvo ime domače techno scene, tudi mednarodno najuspešnejšega glasbenika in producenta elektronske scene pri nas, saj bo Trg Leona Štuklja zavzel DJ Umek.

Lenta ostaja

Ob razkritju prvih dveh glasbenih presenečenj pa najavljajo tudi lentovsko staro znanko, saj tudi v 2019 z nami ostaja festivalska vstopnica Lenta. Vstopnica, ki odpira vrata številnih festivalskih prizorišč vseh 10 dni in je najugodnejši način za ogled več kot 50 dogodkov, stane 25 evrov, za študente pa s pomočjo Šouma in Narodnega doma Maribor le 15 evrov. Ob tem pa si lahko samo z Lento priskrbite 40% popust pri nakupu vstopnic za programske vrhunce festivala.

Vstopnice za letošnja največja dogodka, Dubioza kolektiv in Umek, so že naprodaj, za vsakega od njiju bodo imetniki Lente odšteli 15 evrov. Posamezna vstopnica, če Lente ne boste imeli pa stane 25 evrov.

Organizatorji zaenkrat preostalega programa Festivala Lent 2019 ne izdajajo, bodo pa, kot so obljubili, v naslednjih dneh in tednih objavljali razburljive dogodke, ki bodo obarvali mariborsko poletje.

 

Oddaj komentar