Med prejemniki nagrade HORUS eno mariborsko podjetje

V Mariboru so danes podelili priznanja in nagrade v okviru projekta Slovenska nagrada za družbeno odgovornost HORUS 2017.

Ocenjevalna komisija je po dveh krogih ocenjevanja v kategoriji za strateško celovitost pravne osebe nagrade podelila Bolnišnici Sežana, podjetju IDentiks kartični sistemi ter javnima podjetjema Komunala Brežice in Mariborski vodovod.

Priznanje Press je prejela Komunala Brežice, priznanje za projekt pa občina Hoče-Slivnica in NLB. Posebno splošno priznanje je prejel Jurček Nowakk, nagrado za podjetnico s slovenskimi koreninami, ki deluje v zamejstvu oz. po svetu pa Danica Bojković iz hrvaškega oz. umaškega podjetja Danex.

Častni pokrovitelj nagrade je dr. Miro Cerar, predsednik Vlade Republike Slovenije.

Nagrada Horus je del nacionalne strategije osveščanja za več družbene odgovornosti, ki jo na ta način izvajajo številna strokovno-interesna združenja v sodelovanju z Inštitutom za razvoj družbene odgovornosti in Slovenskim društvom za odnose z javnostmi.

Nagrade sta podeljevala Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in Slovensko društvo za odnose z javnostmi. S projektom Slovenska nagrada za družbeno odgovornost Horus 2017 želijo poiskati in nagraditi celovite pristope podjetij in posameznikov k družbeni odgovornosti in trajnostnem razvoju.

 

Oddaj komentar