Hostel Pekarna v pomoč družinam herojev epidemije

FOTO: Kristijan Robič

Po začasnem zaprtju zaradi izrednih protipandemskih ukrepov s 5. 6. 2020 ponovno odpirajo vrata Hostla Pekarna in pričenjajo s prav posebno akcijo popustov.

Sporočajo, da se s to akcijo se želijo zahvaliti vsem, ki ste med pandemijo skrbeli za vse nas: “S sproščanjem izrednih ukrepov se zaključuje tudi sodelovanje Hostla Pekarna z UKC Maribor, čigar osebje je v času pandemije začasno prebivalo v naših prostorih. Po dveh mesecih tako v petek, 5. junija 2020, ponovno odpiramo naša vrata za domače in tuje goste.”

Ker želijo še naprej prispevati naš delež k reševanju (posledic) pandemije, pa hkrati z otvoritvijo v sodelovanju z mrežo Hostelling International pričenjajo s prav posebno akcijo popustov, namenjenih vsakdanjim herojem v času izrednih ukrepov. V zahvalo trudu, pogumu, odrekanju in vzdržljivosti ponujajo 25 % popust za vse družine, v katerih je vsaj en član družine delal v času epidemije na svojem delovnem mestu.

“Akcija velja za vse, ki so bili v času epidemije pravi heroji, torej zdravstveno osebje, policisti, novinarji, zaposleni v trgovinah in lekarnah, čistilke, komunalni delavci , … Dovolite, da mi poskrbimo za vas, tako kot ste vi poskrbeli za nas v preteklih tednih in mesecih,” še sporočajo s Hostla Pekarna.

Oddaj komentar