FOTO: Zagorelo v avtoličarski delavnici

FOTO: PGD Kamnica

Včeraj popoldne je zagorelo v okolici Maribora.

Ob 15.40 je na Cesti v Rošpoh v Kamnici, občina Maribor, zagorelo v avtoličarski delavnici. Ogenj je zajel strešno konstrukcijo v izmeri 130 kvadratnih metrov in ličarsko komoro v izmeri 20 kvadratnih metrov, hkrati je ogenj uničil tudi osebno vozilo, ki se je nahajalo v komori.

19.5.2020 Požar objekta v Kamnici.Danes ob 15.45 uri smo posredovali na požaru v Kamnici skupaj z poklicnimi gasilci GB…

Gepostet von Prostovoljno gasilsko društvo Kamnica am Dienstag, 19. Mai 2020

Kot so zapisali na Upravi za zaščito in reševanje RS so gasilci JZ GB Maribor, PGD Kamnica in PGD Studenci ogenj pogasili, preprečili širjenje požara na ostali del delavnice, obvarovali stanovanjski objekt ter pregledali žarišča in okolico.

V avtokleparski oziroma avtoličarski delavnici v Kamnici pri Mariboru je v torek popoldne izbruhnil požar. Zgorelo je ostrešje delavnice, lakirna komora in en osebni avtomobil, ki je bil na popravilu. Na delavnici je nastalo za okoli 55.000 evrov materialne škode, na zgorelem vozilu pa okrog 3500, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Kot so še zapisali, sta delavca pred požarom uspela rešiti dva avtomobila, ki sta bila na popravilu. Z gasilnimi aparati sta skušala pogasiti požar, a jima ni uspelo. Požar so nato pogasili gasilci. Poškodovan ni bil nihče. Po ugotovitvah policistov je do požara najverjetneje prišlo na električni napeljavi zunanje svetlobne reklamne table, ki je nameščena tik pod ostrešjem. O svojih ugotovitvah bodo podali poročilo pristojnemu tožilstvu.

Oddaj komentar