FOTO: V Domu Danice Vogrinec so bili na obisku Rdeči noski

Obisk Rdečih noskov v Domu Danice Vogrinec. Vir: Facebook, Dom Danice Vogrinec Maribor

V treh enotah Doma Danice Vogrinec Maribor so bili na obisku Rdeči noski. Stanovalce in osebje so razveselili s parado in pozitivno energijo.

Na Facebook strani Doma Danice Vogrinec so se Rdečim noskom zahvalili in objavili fotografije prijetnega in veselega obiska. Glede na to, da po domovih za starostnike zaardi preventivnih ukrepov svojci ne morejo na obisk k stanovalcem, je obisk skupine Rdeči noski – seveda v primernih pogojih – bil še toliko bolj dobrodošla popestritev.

Skupina Rdeči noski poleg rednih programov v bolnišnicah izvaja tudi druge programe, ki so jih namenili ranljivim skupinam. To so program ob posegih – Dežurni klovn, obiski otrok na dolgotrajnem rehabilitacijskem in psihiatričnem zdravljenju – Delamo cirkus, obiski otrok in odraslih z motnjami v duševnem razvoju – Pester orkester, obiski starejših občanov v domovih za ostarele, obiski stanovalcev hiše Ljubhospic ter obiski beguncev – Emergency smile (mednarodni program), ima skupina zapisano na svoji spletni strani v predstavitvi.

Oddaj komentar