Matjažu Krevlju poln mandat na čelu Nigrada

Matjaž Krevelj, direktor podjetja Nigrad d.d.

Nadzorni svet mariborske družbe Nigrad je za mandatno obdobje petih let imenoval direktorja družbe Matjaža Krevlja, dosedanjega vršilca dolžnosti družbe Nigrad.

Na razpis za izbiro direktorja družbe Nigrad se je prijavilo osem kandidatov, od tega jih je sedem izpolnjevalo razpisne pogoje. Na predstavitveni razgovor je bilo povabljenih vseh sedem kandidatov. “Glede na trenutno situacijo v kateri je družba, predvsem v odnosu do zaposlenih, dobaviteljev in partnerjev, ter zaradi vseh preteklih dogodkov Nigrad potrebuje s preteklostjo neobremenjeno in stabilno vodstvo.” je izjavil predsednik nadzornega sveta Matjaž Mihelak in dodal “verjamemo da bo izbrani kandidat, ki je predložil kakovosten razvojni program družbe, nadaljeval s stabilizacijo odnosov v družbi in kakovostnim opravljanjem nalog iz naslova koncesijskih pogodb.”

nigrad

Kot ključno nalogo je Krevelj izpostavil, da poslovno leto končajo brez izgube, za prihodnje leto pa je napovedal sistematizacijo delovnih mest, posodobitev voznega parka, povečanje tržnega deleža in pridobitev novih koncesij v okoliških občinah.

Vir: Lokalec.si

Oddaj komentar