Limbušan opozarja: otroci so v nevarnosti!

Bralec D.K. sokrajane in pristojne opozarja, da so njihovi otroci vsakodnevno v nevarnosti zaradi objestnosti voznikov, ki že več let kršijo pravila v limbuškem naselju na Robičevi ulici. Boji se, da nihče ne bo ukrepal, dokler se ne bo zgodilo kaj hudega. “Tam je vrtec, šola, kaj če kdo otroka povozi!?“, je razlagal ogorčeno.

D.K. ne more razumeti brezbrižnosti in popolne neodgovornosti voznikov, ki se dnevno vozijo tam, kjer se ne bi smeli (saj je na znaku, vidnem na spodnji fotografiji, jasno zapisano kdo se lahko pelje po tej ulici).

Vir: Facebook
Vir: Facebook

Še več: vozniki so mnogokrat prehitri, ne da bi pomislili na bližino vrtca in šole ali na aktualne zimske razmere, ki običajno bistveno podaljšajo pot ustavljanja. “Ena fina gospa je peljala fajn hitro in sem ji pokazal malo bolj počasi. Seveda se je ustavila pa mi je rekla brigaj se za sebe konj“, besno razlaga D.K., ki ga skrbi, da se bodo takšni, nevarni primeri nadaljevali “dokler ne povozijo kakšnega otroka!“.

sola, solska pot

Zato je že opozoril tudi pristojne. Pravi, da se je nazadnje pred osmimi meseci oglasil v Krajevni skupnosti Limbuš-Pekre, a se do danes ni še nič spremenilo. Njihove odgovore, kakor tudi pojasnila Mestne občine Maribor še čakamo.

2 KOMENTARJEV

  1. Toti se ni oglaso v KS Limbuš-Pekre, ker te krajevne skupnosti sploh ni … Policijo bi klicali vsak dan, zato jo imamo. Kaj te lahko naredi neka tajnica v KS?

Oddaj komentar