FOTO: Pristan le obnovljen, a kaj ko zamaka v prostore pod bazenom

VIR: Ju Jitsu Maribor

Prostore Ju-Jitsu kluba Maribor v kletnih prostorih Pristana je zalila voda. V klubski pisarni je zalila garderobo, papirje in arhiv, na steni so rjavi madeži, in to le nekaj mesecev po tem, ko se so bazeni na Pristanu slavnostno odprli po obnovi. Poglejte si prispevek.

Sam postopek obnove Pristana se je vlekel kot jara kača. Le nekaj mesecev po slavnostnem odprtju pa je sledila kalvarija. Bo redno zamakanje v spodnje prostore, kjer imajo sedež nekatera športna društva postalo stalnica? Kje se lahko leta 2022 dogajajo takšne napake, kje se je zataknilo?

Torej na Mestni občini Maribor so mnenja, da se sanacija Pristana uspešen projekt, saj kljub vsem težavam, in zamakanju že letos poleti funkcionalnost bazena ni zmanjšana. A kaj pa uničene pisarne športnega kluba. Na fotografijah lahko vidimo razmočene fascikle, dokumente in vse ostalo.

Podžupan je še mnenja, da je slaba izvedba sanacije plod trenutnega stanja na trgu gradbeništva. Sicer kot še potrdi, so trenutno v sodnem sporu z izvajalcem del.

Škode za več tisočakov

Pisno so za naš medij na Policijski upravi Maribor tudi pojasnili, da so dobili prijavo, po prvi oceni, pa je škode za vsaj nekaj tisoč evrov: “Na vprašanje, ki se nanaša na konkretno fizično ali pravno osebo, vam zaradi varstva osebnih podatkov ne moremo odgovoriti. Pojasnjujemo pa, da so bili policisti v prejšnjem tednu obveščeni o primeru izteka vode, zaradi česar naj bi, po nestrokovni oceni, v prostorih nastala škoda v višini 5.000 eur.”

Oddaj komentar