Poslanka prestopila iz stranke SMC v stranko Naša dežela

FOTO: dz-rs.si

Poslanka Mateja Udovč je včeraj postala članica stranke Naša dežela. Kot so sporočili s tem dopolnjujejo svojo hitro rast in dokazujejo, da predstavljajo resno politično opcijo na prihajajočih parlamentarnih volitvah.

Predsednica stranke, dr. Aleksandra Pivec je ob tem izjavila, da je Mateja Udovč v Naši deželi prepoznala predvsem v iskreni in intenzivni gradnji zavezništva med ljudmi na terenu. Naša dežela hoče biti tesno povezana s pričakovanji volivk in volivcev po vseh delih Slovenije, saj ustvarja politični program, ki bo spodbujal podjetnost, socialno vključenost in varnost prav vseh Slovencev. Z Matejo Udovč bomo to zmogli uresničiti še hitreje.

Mateja Udovč želi skupaj z Našo deželo umikati ovire za podjetne posameznike, kmete, podjetnike, kulturnike, športnike in vse, ki svoj uspeh vidijo tudi kot uspeh vseh Slovencev in Slovenk. Skupaj bomo oživili iz naše tradicije dobro poznane vrednote, ki so skozi stoletja zagotavljale trdoživost slovenstva.

Pridružuje se jim vse več ljudi

Mateja Udovč vidi glavni vzvod moči za udejanjanje programa v prebujanju sposobnosti posameznika. “V stranki Naša dežela smo izredno ponosni, da našemu programu in vrednotam, utemeljenim na podjetnosti, zaupa čedalje več ljudi. Pridružuje se nam vse več oseb, ki presegajo ozke strankarske delitve in so skupaj z nami pripravljeni postavljati v ospredje ideje, ne pa delitve. Vse za čim hitrejši izhod iz krize in ustvarjanje pogojev za razvoj vsakega državljana in s tem tudi Slovenije,” so še sporočili iz stranke Naša dežela.

Oddaj komentar