NK Maribor predstavil sedmi novi obraz

FOTO: NK Maribor

NK Maribor je sporočil, da se kader širi. Sedmi novi obraz vijoličastih je 18-letni Aljaž Antolin. Podpisal je pogodbo za štiri leta, igral bo v dresu številka 16.

FOTO: NK Maribor

Antolin je sicer dolgoletni član Mure. Športni direktor Marko Šuler je v sporočilu
za javnost zapisal: “Pojavila se je priložnost, ki je nismo mogli zapraviti. Naša želja je, da bi v Mariboru imeli čim več nadarjenih slovenskih fantov in Aljaž je eden tistih, ki kljub svoji mladosti izstopa ter pomeni naložbo za prihodnost. Še eden up, na katerega ne samo Maribor, ampak tudi mlajše reprezentančne selekcije, lahko v prihodnje resno računajo. Želja je bila obojestranska, tudi v njegovem primeru je opazno, da je Maribor postal velika želja mladih talentov, ki spoznavajo, da tukaj lahko dobijo priložnost. Verjamem, da smo naredili zelo dobro potezo.”

Aljaž Antolin je za Muro odigral 73 tekem in kot zvezni igralec zabil 29 golov

“Dobil sem nekaj minut tudi v prvi ligi, a se zavedam, da sem še novinec v tej konkurenci. Vem, da prihajam v najtrofejnejši klub v državi, gre za velik preskok. Občutki so neverjetni. Ko sem slišal za ponudbo iz Maribora, nisem imel pomislekov. Nihče ni pričakoval, da bom zamenjal črno-bele barve za vijoličasto. Gre za nov izziv, na katerega pa sem pripravljen in komaj čakam, da se pridružim soigralcem, ki jim čestitam za zmago v Armeniji ter zasluženo napredovanje. Trdo bom delal, si skušal pridobiti trenerjevo zaupanje in verjamem, da bo naša zgodba uspešna,” je, kot so zapisali na spletni strani NK Maribor, dejal Antolin.

Oddaj komentar