Trener državnih prvakov Sebastijan Škorc ostaja v Maribor

Sebastijan Škorc. Vir: OK Merkur Maribor

Trener novih državnih prvakov Sebastijan Škorc bo tudi v prihodnji sezoni 2021/2022 ostal na krmilu mariborskih odbojkarjev. Čeprav je imel ponudbe iz tujine, ostaja zvest mariborskemu grbu.

Ekipa sodelavcev ostaja še naprej zvesta klubu

V klubu ostajajo tudi njegovi tesni sodelavci: pomočnik trenerja Alen Kranjc, statistik Tomo Dukarić, fizioterapevt Matic Fras, vodja pisarne in marketinga Matjaž Kramberger ter izvršni direktor kluba Matjaž Strdin, brez katerega si takšnega vzpona moške odbojke v Mariboru v zadnjih letih ni mogoče zamisliti.

Merkur še naprej generalni pokrovitelj kluba

Podjetje Merkur trgovina ostaja tudi v prihodnje generalni pokrovitelj kluba. Merkurjevci bodo v novi sezoni poleg slovenskega državnega prvenstva in pokalnega tekmovanja, nastopali prvič tudi v elitni ligi prvakov in srednjeevropski ligi Mevza.

Škorc: Obljubljamo, da bomo tudi v sezoni 2021-2022 dali vse od sebe

Sebastijan Škorc, trener: “Zgodbo, ki sva si jo pred štirimi leti zamislila z Matjažem Strdinom je postala pravljica, želje so bile postavljene visoko in vsako leto smo rastli kot klub na igrišču, kot tudi organizacijsko izven igrišča. Projektu so se priključevali sponzorji, člani UO kluba (Pesjak, Maroša, Kuster, Hlastec, Horvat, Skuhala, Slemnik, Pajnik, Prišenk). V tej sezoni smo postali državni prvaki in za vse nas v klubu je to velik izziv, naredili bomo vse, da bomo sestavili ekipo za državno prvenstvo, pokal, Mevzo in ligo prvakov, da bo kazala vrhunsko odbojko. Z našim sponzorjem Merkurjem imamo nastavljeno dolgoročno zgodbo in tako sva z direktorjem Strdinom kot vedno enakega razmišljanja in zato drugega kot sodelovanja v tej uspešni zgodbi ni bilo. Seveda pa vsega tega uspešnega dogajanja ne bi bilo brez mojih najboljših sodelavcev Alena, Tomota, Matica, Petra in Matjaža K., zato sem zelo vesel, da ostajajo v klubu. Imamo vrhunsko sodelovanje, veseli me, da vsi nadaljujemo v Merkur Mariboru tudi v naslednji sezoni. Vsi obljubljamo, da bomo tudi v sezoni 2021-2022 dali vse od sebe in pripravili ekipo tako, da bo igrala odbojko na najvišjem nivoju.”

Strdin: Ekipa za naslednjo sezono še ni popolna

Matjaž Strdin, izvršni direktor: “Po zaključku sezone, ki je bila za naš klub zgodovinska, smo že zavihali rokave in se podali novim izzivom naproti. V naslednji sezoni teh res ne bo manjkalo. Veseli smo, da v klubu ostaja trener Škorc, kot tudi drugi tesni sodelavci, ki skrbijo za to, da imajo igralci, karseda dobre pogoje za trening in tekmovanja. Ekipa za naslednjo sezono še ni popolna, prizadevamo pa si, da bi sestavili takšno, ki bi bila sposobna obraniti naslov državnega prvaka ter bi dostojno zastopala slovensko klubsko odbojko v ligi prvakov.”

Oddaj komentar