Natečaj za NAJ ptujski pustni krof

FOTO: Pixabay.com

Javni zavod za turizem Ptuj v sodelovanju KGZS Zavod Ptuj v okviru 61. Kurentovanja razpisuje, ocenjuje in podeljuje nagrade za NAJ ptujski pustni krof.

Javni zavod za turizem Ptuj v sodelovanju KGZS Zavod Ptuj v okviru 61. Kurentovanja razpisuje, ocenjuje in podeljuje nagrade za naj ptujski pustni krof v dveh kategorijah:

NAJ PTUJSKI PUSTNI KROF iz domače kuhinje, sodelujejo lahko fizične osebe (gospodinje in gospodinjci, posamezne članice društev) in
NAJ PTUJSKI PUSTNI KROF iz ptujske ponudbe, sodelujejo lahko pravne osebe (gostinci, slaščičarji, peki…) in nosilci dopolnilnih dejavnosti na kmetiji.

Prijavnico lahko oddate na KGZ Ptuj od 3. do 9. 2. 2021 do 12.00. V sredo, 10. 2. 2021 boste vaše krofe med 8.00 do 10.00 dostavili na KGZ Ptuj. Še isti dan bo potekalo ocenjevanje, podrobnosti na tej povezavi.

Pokrovitelj je Zavarovalnica Triglav. Ker na odločitev o tem, kateri krofi so najboljši, poleg slastnosti odloča tudi to, kako vabljivo dišijo, je Zavarovalnica Triglav v boj za določitev zmagovalca za Naj ptujski pustni krof poslala svojo maskoto. Kuža Pazi bo tisti, ki ga boste morali prepričati!

Oddaj komentar