Kakšno vreme nas čaka?

FOTO: Pixabay.com

Na Primorskem bo jasno, v notranjosti Slovenije pa se bo pooblačilo. Jutri se bo sneženje razširilo nad večji del Slovenije.

Danes bo na Primorskem precej jasno, v notranjosti bo sprva delno jasno in ponekod po nižinah megleno, čez dan pa se bo pooblačilo. Na Primorskem bo pihala šibka burja, ki se bo zvečer nekoliko okrepila. Najvišje dnevne temperature bodo malo nad 0, na Primorskem do 9 °C, so zapisali na spletni strani Agencije RS za okolje.

Jutri bo oblačno. Zjutraj in dopoldne se bodo na jugu začele pojavljati rahle padavine, ki se bodo popoldne nekoliko okrepile in razširile nad večji del Slovenije. Po nižinah Primorske bo deževalo, drugod pa snežilo. Burja na Primorskem se bo okrepila. Jutranje temperature bodo od -5 do 0, na Goriškem in ob morju okoli 3, najvišje dnevne od -3 do 1, na Primorskem okoli 5 °C.

Obeti

V četrtek bo v notranjosti Slovenije občasno še snežilo. Na Primorskem bo že večinoma brez padavin, pihala bo zmerna burja, ki bo čez dan slabela.

V petek bo zmerno do pretežno oblačno, na zahodu se bodo popoldne znova začele pojavljati padavine, po nižinah bo deževalo.

Oddaj komentar